We have been committed to manufacture and develop needle roller bearings and cylindrical roller bearings in the transmission field. The products are widely used in automobiles, motorcycles, industrial sewing machines, garden machines, electric tools, industrial robot RV reducers and outboard engines etc.

About us

Changzhou Top-Bearing Co., Ltd was established in July 2007, our company now covers an area of 25000m2, me një sipërfaqe bimore 23000m2 dhe 136 punonjësit, duke përfshirë 12 teknikë. Ne fillojmë të bashkëpunojmë me Koyo nga 2014 dhe ne mund të prodhojmë kushineta me cilësi të lartë me teknologjitë e Japonisë, të cilat mund të zëvendësojnë kushinetat e Tajvanit.

CNTP roller bearing manufacturer & furnitori produces different kinds of needle rollers and needle bearings, such as K series-radial needle rollers and cage assemblies, Kushinetat e rrotullave të gjilpërave të vizatuara me seri HK, HF series- Drawn cup needle roller clutches, NK series-heavy duty needle roller bearings and AXK series-thrust needle roller and cage assemblies.

Display product

Prodhimet tona janë eksportuar në SH.B.A., Britani e Madhe, Gjermani, Indi, Korea, Tajvani dhe vendet dhe zonat e tjera. Në 2019, vëllimi i shitjeve është 7.5 milion dollarë amerikanë, nga të cilat rreth 1.5 milion dollarë amerikanë eksportohen drejtpërdrejt në Gjermani, Britani e Madhe, SHBA, etj.
HULUMTIMI TANI